Fikastund på Centralen

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” width=”80.8%” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

Lyxar till veckans första morgon med frukost på centralen (Nils Ericsonsplatsen 5). Ja, jag vet. Jag har inte så stora krav på lyx. 

Le Croissant skryter med att de har ett välsmakande färskt kaffe lika självklart som vattnet som rinner under Pont des Arts. Därför rostar alla deras caféer sitt eget ekologiska kaffe. Kaffet som serveras är alltid nyrostat och du kan köpa med dig färskt nyrostat kaffe hem.

Jag håller med om att kaffet är mycket gott. Och det är ett fräscht franskinspirerat café. Däremot tycker jag inte att deras övriga utbud (det lilla jag har testat) är mer än godkänt.

Men absolut, om jag vill ha en god kopp kaffe, när jag är på centralen så kanske jag gör ett återbesök.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Publicerat den
Kategoriserat som Göteborg